Uncategorized

Laatste PCM-units dit jaar

admin
on dec 19, 2018

Op de valreep gaan de laatste 15 PCM-koelunits van dit jaar op transport, om telecommunicatie sites te voorzien van duurzame koeling. Het faseveranderingsmateriaal, ook wel Phase Change Materials (PCM) genoemd, ondersteunt de vrije luchtkoeling in uren dat de buitenluchttemperatuur boven de vereiste temperatuur in uw apparatuur ruimte stijgt. PCM-koeling heeft geen synthetische koudemiddelen, is herbruikbaar, niet brandbaar en niet giftig. Met een nieuwe website en de levering van bijna 80 systemen waarmee onze klanten ruim 340.000 ton Co2 per jaar besparen, was 2018 een prachtig jaar. Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen.

Ook interesse in duurzame koeling van uw server ruimte, batterij ruimte, ICT- of apparatuur ruimte: mail ons op info@tizzin.com of bel mij direct op mijn mobiele nummer 06-21293429. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *